Меню
Остання редакція: 13 квітня 2023

Зустріч з абітурієнтами

Уманський національний університет садівництва в рамках проведення профорієнтаційної роботи долучився до проєкту «Україна майбутнього» в опорному закладі загальної середньої освіти Монастирищенській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 5. Учасниками даного проекту від нашого університету були кандидат сільськогосподарських  наук, доцент кафедри агрохімії і грунтознавства Олександр СТАСІНЄВИЧ та кандидат сільськогосподарських  наук, доцент кафедри агрохімії і грунтознавства Ірина РАССАДІНА.

В рамках проєкту відбулося знайомство потенційних абітурієнтів з університетом, його структурою, факультетами, спеціальностями, освітніми програмами, інфраструктурою університету, перспективами подальшого працевлаштування, Порядком вступу до університету у 2023 році. Зустріч пройшла в режимі діалогу під час якого абітурієнти ставили запитання та отримували на них вичерпні відповіді.

Представники університету спільно з потенційними абітурієнтами та керівництвом спеціалізованої школи № 5 долучилися до озеленення території, висадивши зелені насадження.

Даний захід відбувся в дружній атмосфері, а тому чекаємо випускників Монастирищенській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 5 в числі наших студентів.

Ольга МОГИЛЬНИЦЬКА,

фахівець І категорії відділу доуніверситетської підготовки