Меню
Остання редакція: 14 лютого 2024

«Ярмарок професій 2024»

09 лютого 2024 року Новомиргородський ліцей № 3 провів «Ярмарок професій 2024» проект «Успішний лідер – міцне майбутнє» для університетів, технікумів, коледжів, ліцеїв, підприємств, установ і фірм різних форм власності, на яку було запрошено представників Уманського національного університету садівництва.

 Наш університет на даному заході представляли завідувач відділу доуніверситетської підготовки Борис БОНДАР, фахівець відділу доуніверситетської підготовки Галина ГАНГУРЯНУ,  кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології  та безпеки життєдіяльності Наталія ГНАТЮК, кандидат географічних наук, доцент кафедри екології та безпеки життєдіяльності Ірина КРАВЦОВА.

На даному заході також були присутні представники інших закладів вищої та професійної освіти. Участь у Ярмарку професій є традиційним заходом, в якому беруть участь представники Уманського НУС, адже в нашому університеті значну увагу приділяється профорієнтаційній роботі. Такі заходи надають можливість презентувати університет серед абітурієнтів, надати розширену та достовірну інформацію щодо спеціальностей та професій, яким навчають в університеті, зорієнтувати у майбутній вступній кампанії, більш детально представити освітньо-професійні програми університету, міжнародну діяльність, міжнародне стажування, активне студентське самоврядування, надати інформацію щодо сприяння університету у майбутньому працевлаштуванні своїх студентів та випускників.

Даний захід був інформативний, актуальний, потрібний та цікавий для всіх присутніх, оскільки були присутні багато учнів із навчальних закладів Новомиргородської територіальної громади, які мали змогу поставити запитання до представників закладів вищої освіти та отримати на них вичерпні відповіді.

 

Ольга МОГИЛЬНИЦЬКА,

фахівець  відділу доуніверситетської підготовки