Меню
Остання редакція: 28 листопада 2020

Увага! Продовжується набір на підготовчі курси до ЗНО-2021

Уманський національний університет садівництва продовжує набір слухачів на підготовчі курси до ЗНО-2021 та вступу у заклади вищої освіти для випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних навчальних закладів і вищих закладів освіти І-ІІ рівнів акредитації, які виявили бажання вступати на основі повної загальної середньої освіти.

Вирішальним моментом у житті сучасного абітурієнта є зовнішнє незалежне оцінювання. Як показує практика, від його результату залежить можливість здобути вищу освіту за кошти державного бюджету, чи взагалі стати студентом. Надзвичайно важливо, щоб підготовка до ЗНО була якісною й ефективною, тому Уманський національний університет садівництва  прагне створити максимально сприятливі умови для абітурієнтів. Враховуючи ситуацію, що склалася у зв’язку з пандемією COVID – 19 ми проводимо навчання  на курсах ЗНО дистанційно, використовуючи платформи ZOOM та  GoogleMeet.

Підготовка здійснюється з наступних навчальних предметів:

 українська мова,

 історія України,

 математика,

 географія,

 біологія.

Перевагою для випускників відділу доуніверситетської підготовки Уманського НУС є те, що за результатами підсумкової атестації по закінченню навчання на курсах вони отримують додаткові бали до рейтингової оцінки вступника.

Поглиблена програма вивчення загальноосвітніх дисциплін та багаторічна співпраця з Українським центром оцінювання якості освіти допоможе Вам скористатись можливістю якісно підготуватись на курсах підготовки до ЗНО-2021 і, як результат, стати студентом. У цьому Вам з радістю допоможуть висококваліфіковані викладачі нашого університету.

У Вас є унікальна можливість долучитися до процесу навчання та якісно підготуватися до здачі ЗНО-2021 з допомогою досвідчених викладачів!

За детальною інформацією звертайтеся за телефонами:

(067) 700-65-05 або (097) 927-91-09