Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2021

Тиждень відкритих дверей 2021

                    Тиждень відкритих дверей - 2021

Центр професійно – кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Уманського національного університету садівництва з 27 вересня по 1 жовтня 2021 року провів профорієнтаційний захід Тиждень відкритих дверей. Під час проведення даного заходу були враховані всі карантинні обмеження та розроблено маршрут екскурсій для кожної групи окремо.

                                     

         Це щорічний традиційний захід нашого університету, метою якого є знайомство абітурієнтів з навчальним закладом, з його історією та сьогоденням.

      Гості університету під час екскурсійного маршруту мали змогу більш детально ознайомитися зі всіма спеціальностями та перевагами навчання у нашому університеті.

    На факультеті агрономії учні з цікавістю відвідали музей геології нашого закладу, де ознайомилися з колекцією мінералів та гірських порід.

Також абітурієнти з цікавістю мали змогу ознайомитися із розрізом кореневої системи яблуні.

 

На факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин абітурієнти мали змогу, крім детального ознайомлення із кафедрами та спеціальностями, побачити власно вирощений студентами та викладачами факультету урожай та продегустувати його, визначивши органолептичні якості.

 

 

 

 

 

На факультеті економіки і підприємництва учні ознайомилися зі спеціальностями, які безпосередньо пов’язані із підготовкою фахівців, що забезпечують управління та контроль грошових потоків суб’єктів економіки.

На факультеті менеджменту діти отримали загальну інформацію про факультет та мали змогу пограти в цікаву інтерактивну гру.

На інженерно-технологічному факультеті абітурієнти окрім відвідування цікавої виставки, прийняли участь у дегустації кондитерських виробів власного виробництва.

 

 

         Факультет лісового і садово- паркового господарства представив макети зменшених форм ландшафтних архітектур, макети звірів, лісових культур, геодезичне приладдя та оснащення.

Продовжили екскурсію в оранжерейно-тепличному комплексі кафедри садово- паркового господарства.

 

Оранжерейно-тепличний комплекс Уманського НУС є справжнім дивом, адже це оазис екзотичних рослин у самому серці України! З чудовим настроєм учні відвідали оранжерею та побачили рідкісні рослини, зокрема, фінікові пальми, цитрусові колекції, ківі, хурми, граната.

        

Захід відвідали всі бажаючі випускники загальноосвітніх шкіл, училищ та коледжів м. Умань,  Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської, Вінницької,  Одеської та інших областей.

Від побаченого та почутого у гостей склалося незабутнє враження, адже цьому сприяли чудова атмосфера, змістовні розповіді та презентації факультетів, з якими учні знайомилися під час екскурсії, дегустація власно виробленої продукції.

 Гостинно відкриваючи двері, ми запрошуємо Вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя й уявити себе частиною великої університетської родини! Отож, обирайте Уманський національний університет садівництва – успішний старт у Ваше професійне зростання.

 

Тетяна Єдник,

завідувач відділу доуніверситетської підготовки

Матеріали