Меню
Остання редакція: 25 листопада 2020

Співпраця Уманського НУС з навчальними закладами продовжується

Вже традиційною є  співпраця Уманського національного університету садівництва з загальноосвітніми школами міста Умані та Уманського району.

За підтримки керівництва Уманського НУС 25 листопада була надана допомога у  закладанні молодого яблуневого саду на території Кочержинської гімназії Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області.

   

Були надані саджанці різних сортів яблунь, які є найбільш затребувані та стійкі до захворювань нашої природно – кліматичної зони, а саме: Флоріна, Ред Топаз, Голд Чіф, Хоней Крісп.                   

Провели фахову консультацію та надали слушні рекомендації завідувач навчально-виробничого відділу Длугоборський Роман Віталійович та кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри плодівництва і виноградарства Буцик Роман Миколайович щодо висадження, догляду, обрізки, обробки та формування крони молодих дерев.

   

Уманський національний університет садівництва славиться своєю якісною продукцією, виведеною та  вирощеною у дослідних садах та ділянках навчального закладу.

Висаджені в гарному настрої і доброзичливій атмосфері і з дотриманням технології посадки молодих дерев згодом даруватимуть людям свої смачні соковиті плоди та стануть гарним внеском для озеленення навколишньої території гімназії.

                                              фахівець відділу доуніверситетської підготовки, Мар’яна Зубіцька