Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2020

Розпочалося навчання на курсах підготовки до ЗНО

В університеті розпочалося навчання на курсах підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, але із дотриманням всіх рекомендацій Міністерства освіти і науки України щодо процесу навчання. Тому в Уманському національному університеті садівництва 24 жовтня відбулися перші заняття дистанційно. Заняття проходили відповідно до розкладу на онлайн платформі ZOOM, де слухачі курсів мали можливість розпочати підготовку до складання зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

 Для роботи зі слухачами розроблено навчальні та методичні матеріали досвідченими викладачами, які забезпечують високий рівень підготовки для складання ЗНО-2021.

Основною перевагою навчання на курсах підготовки до ЗНО в університеті є: якісна підготовка до здачі ЗНО, суттєве підвищення свого конкурсного балу для вступу у ВНЗ, можливість навчатися у висококваліфікованих викладачів з багаторічним досвідом згідно з вимогами Українського центру оцінювання якості освіти.

По закінченню навчання у відділі доуніверситетської підготовки слухачі проходять підсумкову атестацію у формі тестового контролю знань. За успішне складання слухачам відділу доуніверситетської підготовки Уманського НУС,  які обрали для вивчення не менше трьох предметів нараховуються додаткові бали за шкалою від 100 до 200 балів у разі вступу на спеціальності, зазначені  в Переліку спеціальностей Правил прийому до Уманського національного університету садівництва.

Звертаємо увагу на те, що ще триває набір на курси підготовки до ЗНО, а тому у Вас є можливість долучитися до навчання з таких предметів:

-         Українська мова

-         Математика

-         Історія України

-         Біологія

-         Географія

Курси проходять щотижня згідно розкладу занять. Вартість навчання за весь період з одного предмета становить: українська мова - 800 грн, історія України, математика, біологія та географія -  530 грн.

Для більш детальної інформації та реєстрації на курси підготовки до ЗНО звертайтеся  за телефонами:

(04744) 3-21-70, +38(067) 700-65-05 (viber), +38(097) 927-91-09

 

Завідувач відділу доуніверситетської підготовки,

Альона Колісніченко