Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2021

«PROF PARTY»

 

« PROF PARTY»

     14 вересня в Уманському національному університеті садівництва був проведений профорієнтаційний захід «PROF PARTY»  для школярів Уманського навчально-виховного комплексу № 17 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад" Уманської міської ради Черкаської області.

 

 

   Абітурієнти мали можливість ознайомитися із загальною інформацією про університет та факультети.  Викладачі факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин  а саме за спеціальність 091 «Біологія»,  розповіли про науково-дослідницьку роботу викладачів і студентів, а головне - про перспективи професії біолога в сучасному світі. Викладачами було проведено досліди про створення життя на землі.

 

  Після чого школярі відвідали факультет економіки і підприємництва, де викладачами факультету було надано інформацію та відповіді на поставлені запитання. Доценти факультету економіки і підприємництва Галина Аніщенко і Алла Ревуцька провели ділову економічну гру.

 

 

  На завершення зустрічі майбутні абітурієнти відвідали інженерно-технологічний факультет, а саме кафедру Харчових технологій. Абітурієнти ознайомились із  спеціальностями факультету, переглянули презентацію та  прийняли участь у технології приготування печива  і продегустували його.

 

    

  

    Абітурієнтам була надана вичерпна інформація про наш університет, спеціальності, правила вступу, переваги  навчання в університеті, можливість подальшого  працевлаштування, та іншу актуальну інформацію.

Тетяна Єдник,

 завідувач відділу доуніверситетської підготовки.

.

 

 

 

 

Матеріали